Sumo Sushi & Grill Restaurant
  • HOME
  • BESTELLEN
  • MENU
  • BLOG
  • WERKEN BIJ
  • RESERVEREN
NL
  • NL
  • EN
  • DE
Allergiën
Allergiën

Ben je allergisch? Laat het ons weten.

  • SmaakversterkerSmaakversterker
  • SchaaldierenSchaaldieren
  • VisVis
  • SesamSesam
  • SojaSoja
  • GlutenGluten
  • EierenEieren
  • Geschikt voor zwangerschapGeschikt voor zwangerschap
  • Lactose Lactose
  • Vegatarisch Vegatarisch
  • Nigiri
  • Temaki
  • GUNKAN
  • MINI POKEBOWL
  • MAKI
  • SASHIMI
  • SIDES
  • MEAT
  • DEEP FRIED
  • SKEWER
  • FISH
  • HOT BOWLS
  • VEGGIES
  • SWEETS
  • Lunch Menu
  • Diner Menu
Nigiri

Nigiri

Nigiri Sushi (handgeperste sushi) bestaat uit sushirijst die de chef tussen de handpalmen drukt om een ovaalvormige bal te vormen, en een topping (de Neta) die over de bal wordt gedrapeerd.

Temaki

Temaki

We houden zo veel van Temaki dat we de vorm hebben verbeterd voor een betere ervaring bij elke hap. Probeer het zelf!

GUNKAN

GUNKAN

Gunkan is een speciale nigiri sushi (nigirizushi). De bootvormige sushi is omringd met nori zeewier en heeft verschillende heerlijke toppingen!

MINI POKEBOWL

MINI POKEBOWL

De Poké Bowl (spreekt uit als pokay) is een Hawaïaans gerecht met Japanse invloeden waarbij verse vis en groeten centraal staan gemixt met rijst, dressing en smaakmakers.

MAKI

MAKI

Maki is de populaire en meest bekende gerolde sushi. De sushirijst, rijst aangemaakt met sushi su (sushi-azijn), wordt opgerold met rauwe vis of groente in een velletje geroosterd nori zeewier. Daarna wordt de rol in zes of acht plakjes gesneden. Er zijn verschillende soorten maki’s: futomaki, hosomaki, temaki, uramaki of ukimaki.

SASHIMI

SASHIMI

Sashimi is een Japans gerecht met dungesneden rauwe vis. De sashimi wordt op traditionele wijze geserveerd met verschillende Japanse sauzen zoals wasabi, sojasaus, gember en ponzu. Sashimi wordt met eetstokjes gegeten, terwijl sushi vaak met de hand wordt gegeten.

SIDES

SIDES

Traditionele Japanse bijgerechten zoals de misosoep, edamame boontjes en Japanse salades met heerlijke dressing.

MEAT

MEAT

Een selectie van de meest bekende en heerlijke Japanse vleesgerechten. Probeer eens de Gyoza (Japanse Dumplings), Beef Teriyaki en de Japanse Curry!

DEEP FRIED

DEEP FRIED

Gefrituurde Japanse gerechten (agemono) zijn een veelvoorkomend onderdeel van de Japanse dieet- en eetcultuur. En, kenmerkend voor de Japanse keuken, is het kookproces van dit gefrituurde voedsel verfijnd tot een subtiele kunst, resulterend in knapperige en gouden, maar verrassend minder vette versies van de westerse tegenhangers.

SKEWER

SKEWER

Traditionele Japanse gegrilde spiesjes (Kushiyaki). “Kushi”'verwijst naar de bamboespiesen die worden gebruikt om de ingrediënten te speren, terwijl' “yaki” gegrild of gebakken betekent.

FISH

FISH

Een selectie van de meest bekende en heerlijke Japanse visgerechten. Probeer eens de Japanse gegrilde zalm met ponzusaus en de gegrilde makreel!

HOT BOWLS

HOT BOWLS

Heerlijke Japanse traditionele gerechten zoals de udon noedelsoep en de roergebakken noedels.

VEGGIES

VEGGIES

Een selectie van de favoriete Japanse groentegerechten.

SWEETS

SWEETS

Om uw lunch of diner op een ideale manier af te sluiten

  • HOME
  • BESTELLEN
  • MENU
  • BLOG
  • WERKEN BIJ
  • RESERVEREN
  • Privacy Statement
  • Term of Use
  • Tatsu Haarlem 1
  • Tatsu Haarlem 2
2020 SUMO

We use cookies to improve your experience and deliver personalized content

  • Settings
  • Accept